Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 06. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Elképesztő dolog derült ki Liptai Claudiáról

Elképesztő dolog derült ki Liptai Claudiáról

"Liptai Claudia körülbelül egy év múlva újra társra találhat, és az életében benne van még egy gyermek is" - mondta a StoryOnline-nak egy magát megnevezni nem kívánó asztrológus.

Az asztrológus kijelentette, nem a reklám kedvéért készítette el Claudia horoszkópját, éppen ezért nem szerette volna azt sem, ha leírjuk a nevét.

A horoszkópban az is benne van, mondta a szakember, hogy a színésznő sorsa idáig igencsak rögös volt, de a következő időszakban ez megváltozik. A csillagok állása azt mutatja, hogy a műsorvezető még sikeresebb lesz a munkájában is, egyre több lehetőséget kap, az viszont nem valószínű, hogy újra összejönne Gesztesi Károllyal.


Ettől függetlenül a híresség nem egyedül éli le az életét, hamarosan megtalájla a társát, akitől gyermeke is születik nagy valószínűség szerint. Ez persze nem jelenti azt, hogy Claudia nem szerette Daróczi Dávidot, az ő kapcsolatuk eleve elrendelt volt - fogalmazott az asztrológus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült