Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 15. 14:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elképesztő: „kinyírunk, megdöglesz” – jött az üzenet

Elképesztő: „kinyírunk, megdöglesz” – jött az üzenet

Elképesztő dolog történt április elsején Kozármislenyben: megverték Hockné Benedek Évát, annak a projektcégnek az ügyvezetőjét, amely uszodát és sportszállót épített volna a városban – írja a Bama.hu.

- Egy álom ért véget, csúfosan és érthetetlen módon, ma sem tudom felfogni - mondja Feleki Attila kozármislenyi képviselő. - Április elsején ugyanis - és nem rossz tréfa történt - megtámadták és megverték a városban Hockné Benedek Évát, annak a helyi projektcégnek, a Corallo Uno Kft.-nek az ügyvezetőjét, amely uszodát, sportszállót és wellness-központot épített volna Kozármislenyben.


A befektető, egy német-holland kettős állampolgárságú tehetős üzletember ugyanis, amikor meghallotta, hogy mi történt, azonnal leállította a beruházást. Völgyesi Gyula, Kozármisleny polgármestere annyit kívánt mondani, hogy megdöbbentették és elszomorították a történtek.


- A gyógyszereimért mentem ki az autóhoz a cég irodájából, nem sokkal délelőtt háromnegyed kilenc előtt. Akkor lépett oda hozzám hátulról egy férfi, amikor az ajtóhoz értem, s egy kést nyomott a hátamnak - meséli a történteket Hockné Benedek Éva, aki ma is feszült, zaklatott, injekciózásra is jár, s arcán látszanak még ma is a bántalmazás nyomai. - Azt mondta, ha megfordulok, leszúr, majd belökött az irodába, és nekem esett. Ütött, rúgott, ahol ért, képtelen voltam védekezni. Amikor végzett, azt mondta, „tessék neked uszoda", majd hogy „most megkaptad, amit régóta vártunk" - folytatta a történetet.

Az üzletasszony könnyebb sérüléseket szenvedett, csonthártyagyulladása lett, zúzódásai keletkeztek. A támadó tehát nem hagyott kétséget afelől, hogy a tervezett két és fél milliárdos beruházás miatt bántalmazta.

Hockné elmesélte, hogy már március elejétől fenyegették. Számítógéppel írt névtelen levelek landoltak a postaládájukban, „kinyírunk, megdöglesz", és ezekhez hasonló fenyegetésekkel, majd elkezdődtek a telefonhívások, ott bele sem szóltak a kagylóba. Ő azonban akkor nem foglalkozott ezzel, a leveleket eldobta, feljelentést akkor nem tett.


(bama.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.