Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2013. November 01. 10:25, péntek | Bulvár
Forrás: borsonline.hu

Ellenőrzik a lányok melltartóját a gimiben

Ellenőrzik a lányok melltartóját a gimiben

Nem mehetnek akármilyen ruhában iskolába a lányok egy kínai városban. A gimnázium vezetője ugyanis betiltotta a színes mellétartók hordását az intézményben.

Abban reménykedik egy kínai iskolaigazgató, hogy ha a diáklányok nem vesznek fel színes, csipkés vagy mintás melltartót, akkor majd a fiúk elfeledkeznek arról, hogy vannak melleik – írja a The Gloss. Ez nem egy áprilisi tréfa, az intézmény vezetője valóban ezzel az indokkal tiltotta be gimnáziumában a lányoknak, hogy feltűnő fehérneműt hordjanak.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.