Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 20. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ellentmondásokba keveredett a cigánygyilkosságok koronatanúja

Ellentmondásokba keveredett a cigánygyilkosságok koronatanúja

Több ponton ellentmondott korábbi tanúvallomásának a koronatanú a bíróságon a romagyilkosságok ügyében kedden. Fehérné Nyalka Éva elmondása szerint ez azért van, mert gyógyszeres kezelés alatt állt, és „aláírt a rendőrségen mind

Több ponton is ellentmondott tanúvallomásának Fehérné Nyalka Éva. A nő a tiszalöki támadásról a bíróságon most azt vallotta, hogy Kiss Árpád és öccse, Kiss Istvánt miután elfuvarozta őket csak megfürödtek és nem öltöztek át. Fehérné Nyalka Éva a bíróságon azt mondta: a tiszalöki eset során esett az eső, míg korábban az állította, hogy nem esett. A nő az ellentmondásokat azzal magyarázta, korábban gyógyszeres kezelés alatt állt, mert depressziós volt.

Fehérné Nyalka Éva keddi meghallgatásán a bíróság számára bemutatott egy orvosi papírt, mely igazolja, hogy jelenleg nem áll kezelés alatt. A bíró korábban arról kérdezte Fehérnét, hogyan működött a hely, mennyi fizetést kaptak a vádlottak, és mi volt a feladatuk. A koronatanú elmondta, haragszik mind a négy vádlottra, de nem tartja elfogultnak magát.

Eltérő pontok

A nő, aki Kiss Árpád szeretője volt, azt mondta a nyomozóknak korábban, hogy az elsőrendű vádlott tőle kért segítséget telefonon, miután elakadtak Tiszalökön a szántásban. Emiatt ő azonnal a megadott helyszínre hajtott, ahonnan Kiss Árpádot és öccsét, Kiss Istvánt elfuvarozta átöltözni. Később visszamentek az elakadt autóért, amelyet addig a negyedrendű vádlott, Csontos István őrzött.

Csontos ugyanígy adta elő a történteket a bíróságon. Kiss Árpád és öccse viszont tagadja, hogy részt vettek a támadásban. A Hír Televízió birtokába került tanúvallomások szerint Fehérné Nyalka Éva a rendőröknek arról is beszélt, hogy Kiss Árpád többször bántalmazta, és rettegésben tartotta. (lm)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.