Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 05. 14:02, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ellopták a bankautomatát, de elvesztették

Ellopták a bankautomatát, de elvesztették

Nem jutottak pénzhez azok az ismeretlenek, akik elvittek egy pénzkiadó automatát Banáról, de menekülés közben elvesztették a készüléket - értesült a HavariaPress.

A Komárom-Esztergom megyei településen kedden hajnalban, fél három körül szólalt meg a helyi takarékszövetkezet riasztója, miután ismeretlenek drótkötél segítségével kiszakították a helyéről pénzintézet ATM-készülékét. A riasztásra a helyi járőrök egyből a helyszínre indultak, de egy kidőlt fa útjukat állta, és amire az akadályt el tudták hárítani, addigra a tettesek egy terepjáróval elhajtottak Nagyszentjános felé.

Az egyenruhások ezután üldözni kezdték a terepjárót, melynek csomagtartójából eközben kiesett a pénzkiadó automata. Az elkövetők ezt követően letértek az útról egy szántóföldre, majd az autót a sorsára hagyva gyalogosan tűntek el az üldözőik szeme elől. Bár az elkövetők ily módon nem tudták megszerezni a pénzt, az automatában másfél millió forintos kár keletkezett és a takarékszövetkezet épületében is jelentős kár esett. Az ügyben a Komáromi Rendőrkapitányság indított nyomozást a tettesek felkutatása érdekében, amihez várják a lakosság segítségét is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel