Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Február 28. 14:41, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Ellopták Tenk büszkeségét

Ellopták Tenk büszkeségét

Embernagyságú, fiatal lányt ábrázoló, hárommázsás köztéri bronzszobrot loptak el a Heves megyei Tenk főteréről. A helyieket különösen érzékenyen érintette a lopás. Azt tartották ugyanis, hogy hosszú, boldog házassága lesz annak a

„Három mázsa súlyú bronzszobor, és ezt valamilyen módon vitték ide, az út szélén álló kis furgonra, amit többen is láttak, csak nem tudták, hogy ez a furgon miért áll itt" - mondta Kovács Rafael, a Tenki Polgármesteri Hivatal karbantartója. A szobor, különösen kedves volt az itt élőknek.

A színesfém-kereskedelem szigorításáról szóló törvényt tavaly novemberben fogadta el az Országgyűlés. A lényege az, hogy nem lesz érdemes lopni, mert nem lesz, aki átveszi a lopott árut. Jelenleg átmeneti időszak van. Az átvevőhelyeknek ugyanis április 1-ig kell engedélyt kérniük a vám- és pénzügyőrségtől, amely azután szigorúan ellenőrzi a tevékenységüket.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.