Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Február 28. 14:41, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Ellopták Tenk büszkeségét

Ellopták Tenk büszkeségét

Embernagyságú, fiatal lányt ábrázoló, hárommázsás köztéri bronzszobrot loptak el a Heves megyei Tenk főteréről. A helyieket különösen érzékenyen érintette a lopás. Azt tartották ugyanis, hogy hosszú, boldog házassága lesz annak a

„Három mázsa súlyú bronzszobor, és ezt valamilyen módon vitték ide, az út szélén álló kis furgonra, amit többen is láttak, csak nem tudták, hogy ez a furgon miért áll itt" - mondta Kovács Rafael, a Tenki Polgármesteri Hivatal karbantartója. A szobor, különösen kedves volt az itt élőknek.

A színesfém-kereskedelem szigorításáról szóló törvényt tavaly novemberben fogadta el az Országgyűlés. A lényege az, hogy nem lesz érdemes lopni, mert nem lesz, aki átveszi a lopott árut. Jelenleg átmeneti időszak van. Az átvevőhelyeknek ugyanis április 1-ig kell engedélyt kérniük a vám- és pénzügyőrségtől, amely azután szigorúan ellenőrzi a tevékenységüket.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.