Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2013. Február 23. 15:45, szombat | Sport
Forrás: MTI

Elmaradt a Vác-Videoton mérkőzés

Elmaradt a Vác-Videoton mérkőzés

Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében eredetileg szombat 14 órára kiírt Dunakanyar-Vác - Videoton FC párharc első mérkőzése.

Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében eredetileg szombat 14 órára kiírt Dunakanyar-Vác - Videoton FC párharc első mérkőzése.

A székesfehérvári klub honlapjának beszámolója szerint nem sokkal a hivatalos kezdés előtt sajtótájékoztatón jelentették be a hazaiak képviselői, hogy a találkozót nem rendezik meg.
Arról nincs pontos információ, hogy a váci futballisták miért nem vállalták a játékot, a Nemzeti Sport Online beszámolója alapján a klub tartozik a játékosoknak, akinek még a papírjaik sincsenek rendben.
A Videoton egyik munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pálya talaját ugyan a bíró játékra alkalmasnak ítélte, ugyanakkor Vácon "nem készültek a találkozóra", mivel a játékteret nem takarították le, nem vonalazták fel, a kapuk hálóját sem tették fel, valamint a minden mérkőzésen kötelező mentőautó sem érkezett meg.
A szabályokat betartva a játékvezető 30 percet várt, majd közölte, mivel a hazai csapat nem vállalja a játékot, elmarad a találkozó.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 19:50, csütörtök | Sport

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin

Beszélgetés Dominik GT-vel a Therwoolin VIII. Zemplén rally után.

2022. November 30. 17:56, szerda | Sport

Maradt a bronz, de az is szépen csillog!

Határ Attilának a Therwoolin VIII. Zemplén Rally-ra a V&CS Racing Kft. bérelte a C2R2 versenyautót,

2022. November 30. 17:54, szerda | Sport

Szerintünk egy remek futam volt!

Villáminterjú Kronome Ákos autóversenyzővel a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után.

2022. November 29. 19:36, kedd | Sport

Benyó Máté minden szinten előlépett, jövőre csúcsra érne a Peugeottal

A Korda Racing egyik vezérpilótája ismét második helyen végzett a 2022-es Rallycross Magyar Bajnokság Supercar kategóriájában,