Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 23. 15:45, szombat | Sport
Forrás: MTI

Elmaradt a Vác-Videoton mérkőzés

Elmaradt a Vác-Videoton mérkőzés

Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében eredetileg szombat 14 órára kiírt Dunakanyar-Vác - Videoton FC párharc első mérkőzése.

Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében eredetileg szombat 14 órára kiírt Dunakanyar-Vác - Videoton FC párharc első mérkőzése.

A székesfehérvári klub honlapjának beszámolója szerint nem sokkal a hivatalos kezdés előtt sajtótájékoztatón jelentették be a hazaiak képviselői, hogy a találkozót nem rendezik meg.
Arról nincs pontos információ, hogy a váci futballisták miért nem vállalták a játékot, a Nemzeti Sport Online beszámolója alapján a klub tartozik a játékosoknak, akinek még a papírjaik sincsenek rendben.
A Videoton egyik munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pálya talaját ugyan a bíró játékra alkalmasnak ítélte, ugyanakkor Vácon "nem készültek a találkozóra", mivel a játékteret nem takarították le, nem vonalazták fel, a kapuk hálóját sem tették fel, valamint a minden mérkőzésen kötelező mentőautó sem érkezett meg.
A szabályokat betartva a játékvezető 30 percet várt, majd közölte, mivel a hazai csapat nem vállalja a játékot, elmarad a találkozó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.