Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Január 18. 14:30, szerda | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Elmaradt bajnoki pótlása Gödöllőn

Elmaradt bajnoki pótlása Gödöllőn

Ma pótolja elmaradt bajnoki mérkőzését a Rába ETO a Gödöllői Bikák otthonában.

Az UEFA Futsal Cup menetelése miatt maradt el a bajnoki, és így most nem akármilyen téttel bír az összecsapás, mert az ETO győzelme esetén már pontelőnnyel vezetné a bajnokságot riválisaival szemben.

A Gödöllő jó sorozatot tudhat maga mögött, hiszen az Aramis elleni vereséget leszámítva egymás után szerzi győzelmeit. A két utolsó mérkőzésén rangadót nyert a Haladás és a Berettyóújfalu ellen. A rutinos, válogatottat megjárt játékosokat soraiban tudó Gödöllő nem lesz könnyű falat a győriek számára. Főleg úgy, hogy a magyar szabályok szerint az elmaradt mérkőzésen csak az akkori állapotnak megfelelő igazolással rendelkező játékosok léphetnek pályára Gödöllőn. Mivel Mincho és Ninho már nincsenek a csapattal, és Dobre Gabriel is sérült, elég szűk keret áll Marcos Angulo rendelkezésére. Lódiék azonban, mint ezt Nagykátán is megmutatták, nagyon jó formába kezdenek lendülni, így győzelmi reményekkel utazik a gárda Gödöllőre.

Jó hír, hogy Ramada és Café játékengedélye megérkezett, így a soron következő hazai mérkőzésen, a RAFC elleni Magyar Kupa találkozón pályára léphetnek, és ez lesz a két kiváló légiós bemutatkozó mérkőzése.

Január 19-én a Palla D’oro-ban sajtótájékoztató keretében mutatják be a média képviselőinek Cafét, és ezen az eseményen a klub vezetősége beszámol legújabb szponzori megállapodásairól.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.