Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 28. 15:01, szerda | Belföld

Előbb-utóbb érkezik a tavasz, csütörtökön 20 fok is lehet

Előbb-utóbb érkezik a tavasz, csütörtökön 20 fok is lehet

Sokfelé borús, esős idővel, de közeledik a tavasz. Csütörtökön már 20 fok is lehet.

Csütörtökön is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. A nyugati szél élénk lesz, a hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Pénteken erősen felhős lesz az ég, de napközben átmenetileg felszakadozik a felhőzet. Főleg reggel és délután fordul elő zápor, sőt délután zivatarok is kialakulhatnak. A déli szél megerősödik, de napközben már 13 és 20 fok között lesz a hőmérséklet.

Szombaton délelőtt esők, délután záporok alakulnak ki, de később már csökken a felhőzet. A szél észanyugatira fordul és megerősödik, a hőmérséklet csúcsértéke 15 fok körül valószínű.

Forrás: origo.hu

Címkék: időjárás, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.