Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 15. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Előkapta melleit a tinisztár

Előkapta melleit a tinisztár

Taylor Momsen Amerika után Anglia törvényeit is megsértette kedvenc szokásával, a meztelen mellei mutogatásával.

A Grincsben Taylor Momsen karaktere volt az egyetlen, aki nem félt a címszereplő, zöld karácsonyrablótól. A valóságban pedig egyedül ő nem fél attól, hogy a szülei börtönbe kerülnek miatta. A Gossip Girlből kirúgott rockerré vált színészlány ugyanis tizenhét éves kora ellenére előszeretettel mutogatja fedetlen kebleit nyilvánosan. Legutóbb Leicestershire-i koncertjén húzta fel a pólóját, és tárta a világ elé melleit. Bár már előtte is láthatta mindenki őket, ugyanis a pólója ujjkivágása olyan nagy volt, hogy a domborulatai folyamatosan kikandikáltak rajta. De szerencsére az elmaradhatatlan ragasztószalag X némileg cenzúrázta a villantást.

Viszont ettől függetlenül még mindig törvénysértő, amit csinál. Amerikában még bő három évig nem meztelenkedhetne nagyközönség előtt, még a művészet jegyében sem. De Angliában is várnia kellett volna ezzel a mutatványával jövő hónap végéig, amikor betölti a tizennyolcat. Ha pedig egyszer valamelyik hatóság előveszi emiatt, akkor nem ő fázik rá, hanem a szülei, akik állítólag papíron engedélyezték szemük fényének, hogy a The Pretty Reckless koncertjeit ily módon dobja fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.