Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 27. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Előnytelen ruhát adtak Eszterre

Előnytelen ruhát adtak Eszterre

Ha nem láttuk volna a TV2 A Nagy Duett pénteki adását, nehezen képzelnénk el, hogy a légiesen vékony Iszak Esztert is lehet előnytelenül öltöztetni. Ám, ahogy az ábra mutatja, a szőke szépségnek sem áll jól minden.

Előnytelen ruhát adtak Iszak Eszterre a TV2 A Nagy Duett című műsorában. Ráadásul úgy tűnik, a nézők tetszését sem nyerte el igazán a produkció, mert a szép műsorvezető és a tinisztár a kiesés szélére került. Ez valószínűleg nem áll összefüggésbe azzal, hogy Eszter volt már csinosabb, de tény, a combján bővülő ruhája formátlanná tette a lány alakját.

A zsűri véleménye is megoszlott az előadásról, Ákos például kifejtette, hogy mindig hasonló a két fiatal produkciója, és örülne, ha valami újat nyújtanának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.