Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. November 25. 08:39, hétfő | Bulvár

Először lett női versenyző Magyarország Legsokoldalúbb Előadója

Először lett női versenyző Magyarország Legsokoldalúbb Előadója

November 24-én a fináléjához ért a Sztárban sztár leszek!, négy énekes jutott el a végéig. Ez volt a Sztárban sztár formátumának első olyan évadja, amikor nem sztárok, celebek léptek fel.

Viszonylag ismeretlen emberek voltak - akik közt azonban akadt sok, akinek volt már jelentős színpadi rutinja, csak épp nem velük foglalkoztak a lapok, azaz nem voltak országosan híresek.-

Janicsák Veca, Király Linda, Ganxsta Zolee és Rigó Jancsi is fellépett a TV2 show-jának utolsó adásában, amelyen eldőlt, ki nyerte ezt a sorozatot. A már kiesettek is visszatértek, jó hangulat volt a stúdióban.

A duettek után a közönségnél még nem volt egyértelmű favorit, nagyjából egyformán álltak a versenyzők. Korábban mindig férfi nyerte ezt a műsort (Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás, Freddie), tehát hatból hatot, a zsűri - amely ezen az estén már nem pontozott - azt sugallta a tévézőknek, hogy nem bánnák, ha végre nő nyerné ezt az évadot.

A kiesett lányok erotikus produkcióval rukkoltak elő, a Pussycat Dollst imitálták. Minden versenyben maradt énekes eztán szólóban énekelt, majd fantomképeket mutattak, 8,9 volt a pontszáma a legjobbnak, 8,2 a legrosszabbnak, de ez nem volt jelentős különbség, ami azt jelentette, hogy nem volt gyenge előadás ma, senki sem lógott ki, sem lefelé, sem felfelé. A találgatás után érkeztek a kiesett fiúk, a Bergendy egy régi slágerét adták elő.

Sebestyén Katja esett ki a műsor vége felé, versenyben maradt Feng Ya Ou, Békefi Viki és Tasnádi Bence. Ekkor jött még egy kör szavazás, majd a mesteri értékelés. Bereczki szerint az elején tele voltak kérdőjelekkel, most tele vannak felkiáltójelekkel. Horváth Tamás szerint nagy pillanatokat láttak, mindenki profin teljesített. Tóth Vera a csodás lelkekről, szorgalomról értekezett, illetve kiemelte a stáb, a táncosok munkáját. Pápai Joci is boldogan értékelt, a casting fontosságát is szóba hozta.

Békefi Viki lett a győztes, második lett Feng Ya Ou, harmadik pedig Tasnádi Bence. Sírva, meghatottan ünnepelt, hiszen a műsor hetedik évadjáig kellett várni, hogy női versenyző nyerhessen.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2; Sztárban sztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.