Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2021. Augusztus 06. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Előzés közben okozott balesetet

Előzés közben okozott balesetet

Egy debreceni baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bocskaikerti lakossal szemben – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személykocsival közlekedett Debrecenben, a Szoboszlói úton 2020. december 27-én 13 óra 30 perc körül. A sofőr, az István út felé haladt, amikor egy másik jármű előzésébe kezdett, de a manőver során – mivel az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg – megcsúszott, és először az útpadkának, majd egy gépkocsinak ütközött. A közlekedési balesetben a bocskaikerti férfi és utasa könnyű, míg a másik jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.

2024. Július 23. 08:16, kedd | Belföld

Felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Felhőszakadásra figyelmeztet a HungaroMet Zrt.: kedden a Duna vonalánál és attól keletre fordulhatnak elő zivatarok, amelyeket felhőszakadás kísérhet.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest