Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2021. Augusztus 06. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Előzés közben okozott balesetet

Előzés közben okozott balesetet

Egy debreceni baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bocskaikerti lakossal szemben – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személykocsival közlekedett Debrecenben, a Szoboszlói úton 2020. december 27-én 13 óra 30 perc körül. A sofőr, az István út felé haladt, amikor egy másik jármű előzésébe kezdett, de a manőver során – mivel az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg – megcsúszott, és először az útpadkának, majd egy gépkocsinak ütközött. A közlekedési balesetben a bocskaikerti férfi és utasa könnyű, míg a másik jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 31. 13:30, szerda | Belföld

Nehéz helyzetben élő családok nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa

Idén negyedik alkalommal nyaralhatnak ingyen a nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládosok a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványának köszönhetően - közölte az alapítvány szerdán az MTI-vel.

2023. Május 31. 13:29, szerda | Belföld

Novák Katalin meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült magyar katonákat

A köztársasági elnök szerda reggel meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült, már idehaza lábadozó magyar katonákat.

2023. Május 31. 13:26, szerda | Belföld

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit