Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 26. 13:16, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Előzetesben a gumikalapáccsal verekedő férfi

Előzetesben a gumikalapáccsal verekedő férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a Győri Járásbíróság kedden egy férfit, aki gumikalapáccsal ütlegelte vitapartnerét Sopronban a hétvégén.

Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivő bírája a döntés indoklásaként az MTI-nek elmondta: a rendőrségen a történtekről nem nyilatkozó férfi a bíróságon ténybeli, részletes beismerő vallomást tett, ennek ellenőrzéséhez van szükség a jelenlétére.Hozzátette: az ügyész a döntést elfogadta, a gyanúsított és védője fellebbezett.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint az váltotta ki a 36 éves soproni férfi haragját, hogy a későbbi sértett rádudált, amikor az úton megállt előtte. A másik férfi félreállt, hogy tisztázza a történteket. Ekkor ugrott ki a támadó a kocsijából, többször lesújtott egy gumikalapáccsal, majd elhajtott.

Címkék: gumikalapács

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?