Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 22. 09:47, péntek | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Előzetesben a győri tolvajok

Előzetesben a győri tolvajok

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére a napokban, hogy Győrben, a szigeti városrész egyik épületének pincéjébe akar két fiatal betörni.

57 rendbeli pincefeltörés, réz névtáblák, fémkorlátok és több más bűncselekmény, amely annak a két győri fiatalnak róható a terhére, akiket a győri nyomozók a hét végén fogtak el. A Győri Járásbíróság 2013. március 20-án előzetes letartóztatásukat rendelte el.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére a napokban, hogy Győrben, a szigeti városrész egyik épületének pincéjébe akar két fiatal betörni. Már az ablakrácsot is lefeszítették az elkövetők, mikor járókelők zavarták meg őket.

A gyors rendőri intézkedés és a pontos személyleírás eredményeként a győri járőrök a néhány utcával távolabb elfogták a 15 és 20 éves helyi fiatalokat.

A nyomozás során kiderült, hogy bűnlajstromuk igencsak hosszú. Jelenleg 57 rendbeli pincefeltörés írható számlájukra. Több lakás bejárati ajtajáról emeleték le a réz névtáblákat, és loptak lépcsőházakból fémkorlátokat.A gyanúsítottak kihallgatásuk során részletes, beismerő vallomást tettek. Az ellopott fémtárgyak egy része a színesfém átvevő telephelyekről előkerült.

Előzetes letartóztatásuk mellett lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást velük szemben a Győri Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.