Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2010. Január 03. 14:57, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Előző nap még tűzifát pakolt áldozatának a brutális rabló

Előző nap még tűzifát pakolt áldozatának a brutális rabló

Egy nyakláncot és négyezer forintot zsákmányolt az a brutális rabló, aki megvert és kifosztott egy 87 éves asszonyt Adonyban. A támadó, akit a rendőrök rövid időn belül elfogtak, előző nap még segítőkészen tűzifát pakolt az idős n

A bandita végül egy nyaklánccal és 4 ezer forinttal távozott. Az eset bejelentése után a rendőrség nyomozást indított az ügyben, s hamar azonosították a feltételezett tettest egy helybeli fiatalember személyében. A 26 éves adonyi férfiról kiderült, hogy a támadást megelőző napon még tűzifát pakolt későbbi áldozatának, s a munka közben tervelte el tettét. A vagyon elleni bűncselekmények miatt már többször elítélt férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 18:01, szombat | Kék hírek

Elfogták a főbérlőjét agyonszúró férfit

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki péntek 18 óra körül, egy szóváltás után leszúrta főbérlőjét Budapesten, a III. kerületi Nánási út egyik társasházában - közölte a Police.hu.

2021. December 04. 13:58, szombat | Kék hírek

Nyolcvanötmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök Siófokon

Nyolcvanötmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök Siófokon - írta a Police.hu szombaton.

2021. December 04. 11:04, szombat | Kék hírek

Elfogták a tízmillió forintot zsákmányoló rablókat

Elfogott négy embert a rendőrség, akik a gyanú szerint egy inárcsi szálláshelyen több mint tízmillió forintot vettek el az egyik vendégtől - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2021. December 04. 09:06, szombat | Kék hírek

Kábítószert termesztett alsóörsi nyaralójában egy férfi

Elfogtak rendőrök egy 58 éves budapesti férfit, akinek alsóörsi nyaralójában 138 kannabisz növényt találtak - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.