Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Augusztus 16. 11:59, péntek | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk/infogyor.hu

Eltávolították 75 kilogrammos herezacskóit - Videó!

Eltávolították 75 kilogrammos herezacskóit - Videó!

Wesley Warren Jr. egy rendkívüli dolog áldozatául esett heréi óriásira növekedtek. Több év után végre rászánta magát a férfi, hogy eltávolítsa élete megkeserítőjét.

Wesley Warren Jr. egy rendkívül ritka betegségben, az úgynevezett herezacskó-elefantiázisban szenvedett. Afrikában és Délkelet-Ázsiában sokkal gyakoribb, mint a nyugati világban, bár ott parazita okozza a rendellenességet. Warren azt mondja, valószínűleg az okozhatta betegségét, hogy egyik reggel az ágyában átfordulás közben belerúgott a saját heréjébe. Warren heréi ugyanis 75 kilogrammossá növekedtek, ezzel megváltoztatva a férfi életét.

Sokáig ellenezte a műtétet, pedig a Kaliforniai Egyetem sebésze, dr. Joel Gelman felajánlotta neki, hogy ingyen eltűnteti rendellenességét, de ő nem akart megszabadulni hírnevét okozó herezacskóitól. A beavatkozás rendkívül bonyolult, és attól félt, hogy meghalhat a műtőasztalon. A hatalmas duzzanatot a herezacskójában felgyűlt folyadék okozza, ezért az orvosoknak először el kell távolítaniuk a többletfolyadékot, majd teljesen újjá kell építeniük a herezacskót. Fennáll annak a valószínűsége is, hogy komplikáció esetén az orvosoknak le kell vágniuk a férfi hímvesszőjét vagy heréjét, ha nem tudják elállítani a vérzést.

Végül a férfi beadta a derekát, elmondása szerint már a herezacskója rabja lett. Csak babalépésekben tudott sétálni. A műtét végül jól sikerült, de a későbbiekben még szükség lesz beavatkozásokra. Warren panaszkodott, hogy a műtét tette az életét a nyomorúsággá, mert elvesztette férfiasságát. Azt mondta, soha nem lesz már képes egy párkapcsolatra. Ettől függetlenül, azért pozitívan tekint a jövőbe.

Fotók forrása:dailymail.co.uk

Címkék: herezacskó, műtét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.