Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2010. Január 06. 14:02, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Eltört Stallone nyaka

Eltört Stallone nyaka

Kicsit túlvállalta magát Sylvester Stallone új, nyugdíjas akciófilmjével. Az egyik verekedés felvétele alatt szétzúzták az egyik csigolyáját. Más hatvanhárom éves színészek általában nagypapákat játszanak, de Sylvester Stallone még

A nyár legjobban várt filmjének, a The Expendables forgatásán ugyanis eltört a nyaka, és csak a gyors műtét mentette meg a teljes bénulástól. Sly és a tőle jóval fiatalabb pankrátor, Stone Cold Steve Austin egy verekedést rögzítettek, amikor a veterán keménylegény kapott egy óriási ütést a nyakára. Azonnal rosszul lett, és olyan fájdalom lett rajta úrrá, amilyet még nem érzett - pedig volt már egy-két sérülése. Komoly operációt hajtottak végre rajta, amely során egy fémlemezzel összefogták a roncsolódott csigolyáját. Ma már csak egy sebhely emlékezteti a történtekre, de azért még nem gondolkodik a visszavonuláson.

Korábban is volt már rá példa, hogy majdnem idő előtt távozott az élők sorából egy film miatt. A negyedik Rocky forgatásán Dolph Lundgren vágta annyira mellkason, hogy a bordái megnyomták a szívét. Akkor is csak a gyors orvosi segítség mentette meg az életét.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.