Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2019. December 27. 11:45, péntek | Külföld

Eltűnt egy túrahelikopter Hawaii-nál

Eltűnt egy túrahelikopter Hawaii-nál

A helyi parti őrség repülőgépekkel és kishajókkal keresi azt a túrahelikoptert, mely csütörtökön tűnt el hét emberrel, köztük két gyerekkel a fedélzetén a Hawaii-szigeteki Na Pali partjainál.

Nem tért vissza időben, ezért keresni kezdték azt a túrahelikoptert, mely Kauai szigeténél tűnt el csütörtökön. A helyi parti őrség egyik tisztviselője elmondta, hogy a keresést nehezítik a rossz látási viszonyok és a viharos időjárás is - olvasható a CBS News oldalán.

A helikopter a pilótával és hat utassal szállt fel a kauai bázisról. A parti őrséget helyi idő szerint este hatkor értesítették, amikor a gépnek már órákkal korábban vissza kellett volna térnie.

A helikopter elektromos helymeghatározóval van felszerelve, de semmilyen jelet nem bocsát ki. A parti őrség közlése szerint egy MH-65 Dolphin helikopterrel, kishajóval és más erőforrásokkal is keresik az eltűnt gépet.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Címkék: eltűnt, hawaii, helikopter

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 06:00, kedd | Külföld

Vatikán: Ferenc pápa jobban van

Ferenc pápa állapota jó és stabil, nincsen láza és légzési nehézségei is enyhültek - közölt új információkat az egyházfő egészségének javulásáról Matteo Bruni szentszéki szóvivő hétfőn.

2023. November 25. 08:30, szombat | Külföld

Izraeli-palesztin - Átadta a Hamász az első izraeli túszokat