Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 18. 07:57, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Eltűnt a gyönyörű sztár melle

Eltűnt a gyönyörű sztár melle

Scarlett Johansson az utóbbi időben elég sokat vesztett a vonzerejéből - "köszönhető" ez örökös fogyókúrájának. Sajnos már a dekoratív dekoltázsa is a diéta enyészetévé vált.

Bár néha a tehetség szikrája is felsejlik Scarlett Johanssonban, a rajongói mégis inkább a külseje miatt istenítik. Viszont a legtöbben inkább a régi ScarJót preferálják, a mostanival szemben. A huszonöt éves szőkeség ugyanis az utóbbi egy évben rákapott a fogyókúrára, és elvesztette nőies alakját. Egyesek szerint túl sovány, de a legnagyobb probléma az, hogy a mellei is szinte teljesen eltűntek. Pedig Hollywood egyik legdúsabb kebleivel rendelkezett, amikor megkezdte rögös útját a sztárság felé. De férje, Ryan Reynolds még mindig szerelmes tekintettel csodálja nejét, vagyis neki tetszik Scarlett új külseje is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült