Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Szeptember 28. 07:45, kedd | Sport
Forrás: NSO

Elutasították a Ferencváros óvását

Elutasították a Ferencváros óvását

Az ujpestfc.hu beszámolója szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága hétfőn délelőtt tárgyalta az FTC beadványát, amelyben a zöld-fehér klub – játékvezetői műhibára hivatkozva – megóvta a szeptember 11-i, 6–0-s Új

A testület a tárgyalás, illetve az FTC képviselőinek meghallgatása után úgy határozott, hogy elutasítja a vesztes klub képviselőinek óvását – a szóbeli indoklás szerint – annak megalapozatlansága miatt, azaz a versenybizottság szerint nem történt műhiba a találkozón.

Az FTC álláspontja szerint a hazai szurkolók rendbontása miatt kellett többször is megszakítani a mérkőzést, és a szabályok értelmében ilyen esetben a játékvezetőnek be kell szüntetnie a játékot, ez azonban nem történt meg az ominózus találkozón.

Mint ismert, az első félidőben az újpesti szurkolók által használt pirotechnikai eszközök miatt, a másodikban pedig a ferencvárosi szimpatizánsok „kerítésdöntő" akciója következtében kellett Solymosinak félbeszakítania a derbit, a második játékrész pedig eleve tízperces csúszással kezdődött, mivel előbb Jimmy Jump beszaladt a pályára, majd a füst ismét ellepte a játékteret.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g