Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Február 09. 06:45, péntek | Belföld

Élve szedték ki a metró alól

Élve szedték ki a metró alól

Élve, de súlyos sérülésekkel szedték ki a tűzoltók a metró alól azt a középkorú nőt, aki szerda hajnalban esett a sínek közé a Széll Kálmán téri állomáson. Hihetetlen szerencsével túlélte a gázolást.

Nevük elhallgatását kérő BKV-s dolgozóktól úgy tudjuk, hogy az asszony nem akart öngyilkos lenni. Az állomás kamerafelvételein az látszik, hogy rosszul van, és beszédül a sínek közé. Ki akart mászni, de már jött a metró.

Mégis szerencséje volt. A jármű kerekei kettévághatták volna, ahova pedig dobta a vonat, ott húzódik a magasfeszültségű sín. Ha hozzáér, azonnal agyoncsapja az áram, és biztos, hogy az életével fizetett volna.

Úgy tudjuk, a drámai baleset ellenére a bajba jutott nő csonttörésekkel megúszta az esetet, és felgyógyul majd.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Schultz László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.