Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 23. 07:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elvesztette vonzerejét a Született feleség

Elvesztette vonzerejét a Született feleség

Eggyel kevesebb okunk van, hogy a sokat megélt Lilaakác közbe költözzünk, miután Eva Longoria vörösre váltott, és ezzel a fodrásznál hagyta szívdöglesztő kisugárzását is.

 

Eva Longoria a jelek szerint rokonságban áll Sámsonnal, mivel mindkettejüknek a hajában rejlett az erejük. Bár a színésznő loboncát nem kellett levágni, elég volt vörösre festeni, és máris nem bolondítja meg a férfiakat. A harmincöt éves szépség legújabb filmje kedvéért vált meg jól bevált barna fürtjeitől., de a következményekkel valószínűleg nem volt tisztában, amikor rábólintott az átváltoztatásra, mivel pénzzel képtelenség ellensúlyozni, hogy a rajongói csupán egy átlagos nőt látnak benne ezentúl.



Scarlett Johansson hasonlóan járt tavaly, amikor élete első színházi fellépése kedvéért vörösre váltott. De ő legalább felismerte a hibáját, és szexis öltözködésével ellensúlyozta a hajszínét. Sőt, a Vasember második részére elérte, hogy ugyanúgy lelkesedjenek a láttán a férfiak, mint szőke ciklon korában.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült