Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 16. 14:24, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Elvitte a rák a kiváló énekest

Elvitte a rák a kiváló énekest

Szomorú Valentin napja volt a new wave rajongóinak - öt kemény év küzdelem után legyőzte a gyilkos kór a The Knack frontemberét.

A nyolcvanas évekre a rockzene sokat közeledett a pophoz, aminek főként a New Wave előadók voltak az okai. Közülük is kiemelkedő hatása volt a The Knacknak, hiszen a banda My Sharona című dala azonnal belekúszott mindenki fülébe. A sláger hat hétig vezette az amerikai listát, és a világ többi részén is óriási sikernek örvendet. Aztán másfél évtizeddel később ismét meghódította a közönséget, miután bekerült a Nyakunkon az élet filmzene albumára. Bár a csapat soha többé nem tudott előállni hasonlóan nagy dallal, több generáció nőtt fel a szerzeményükön, és a mai napig sokan dúdolgatják.

Attól függetlenül, hogy a The Knack egyslágeres banda, rengeteg rajongóval büszkélkedhetnek. Ezért milliók gyászolják most a csapat frontemberét, Doug Fiegert. Az énekes-gitáros vasárnap hunyt el ötévnyi rákkal való küzdelem után. Nemrég két tumort távolítottak el az agyából, előtte pedig a fél tüdejét vették ki. A gyilkos kór terjedését azonban nem tudták meggátolni, és ötvenhét évesen végleg lehunyta szemét a zenész.

 Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.