Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Április 04. 10:32, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elvitték az ötös lottó ez évi első főnyereményét

Elvitték az ötös lottó ez évi első főnyereményét

A húsvéti ünnepek meghozták az ötös lottó idei első telitalálatát, tizennégy hét halmozódás után a szerencsés játékos 2 milliárd 885 millió forintot nyert - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este.

A 13. játékhéten az ötös lottón a 6, 32, 39, 44, 76-os számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a társaságnál.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán - írták.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.