Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Augusztus 01. 10:16, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Embercsempészek és határsértők rendőrkézen

Embercsempészek és határsértők rendőrkézen

A magyar és a nigériai embercsempész személygépkocsival akarta Ausztriába vinni külföldi utasait. A mosonmagyaróvári határrendészek tartóztatták fel a gépkocsi karavánt az M1 autópályán, Hegyeshalomnál.

A mosonmagyaróvári határrendészek az M1 autópálya 172 km szelvényében állították meg a magyar honosságú személygépkocsit 2013. július 31-én a reggeli órákban.

A járművet egy 53 éves budapesti férfi vezette, utasai külföldi állampolgárok voltak. A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a négy férfi – 2 algériai, 1 szír, 1 marokkói – a debreceni befogadó állomás lakója és érvényes úti okmányok nélkül akartak Ausztriába jutni.
Ugyancsak vízum nélkül akart négy külföldit Nyugat-Európába juttatni az a nigériai állampolgár, akit az M1 autópályán, Hegyeshalomnál ellenőriztek a járőrök.

A nyolc külföldivel szemben tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást, míg B. Zoltán és S. Charles ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.