Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Július 03. 12:01, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Embercsempészeket és migránsokat fogtak el a rendőrök Győrnél

Embercsempészeket és migránsokat fogtak el a rendőrök Győrnél

Elfogtak két embercsempészt és 11 migránst a rendőrök Győrnél csütörtök este egy kisbuszban - közölte a police.hu honlapon a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 23 óra körül állították meg a magyar honosságú kisbuszt az M1-es autópálya 119. kilométerénél, Győr külterületén. A járművet egy magyar férfi vezette, és magyar társa mellett vele utazott tizenegy külföldi, akik szíriai állampolgárnak vallották magukat, de tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Valamennyiüket előállították, a két magyar állampolgárt embercsempészés gyanújával hallgatják ki - derül ki a közleményből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba