Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Május 03. 15:24, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Emberöléssel vádolják egy orosz rulett 'győztesét'

Emberöléssel vádolják egy orosz rulett 'győztesét'

Emberöléssel vádolnak egy férfit Svédországban, mert forgótáras pisztollyal úgynevezett orosz rulettet játszott egy nővel, aki vesztett: agyonlőtte magát.

A halálos játék szabályai szerint a fegyver forgótárába egyetlen töltényt tesznek, majd megpörgetik a tárat, a pisztoly csövét fejükhöz szegezik és meghúzzák a ravaszt. Ezt "játszotta" a 23 éves férfi egy 48 esztendős nővel italozás közben. A tragédia még márciusban történt egy göteborgi lakásban. Elsőként a férfi pörgetett és lőtt, de szerencséje volt. A nőnek nem. A mentők még élve vitték el, de a kórházban meghalt.
A férfi ügyének tárgyalása e hét csütörtökön kezdődött. Emberölés gyanúja mellett fegyverrel való visszaéléssel vádolják, és kábítószer birtoklása is van a rovásán - adta hírül a The Local című svéd lap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:03, péntek | Bulvár

Elhunyt Boros Lajos rádiós műsorvezető

Augusztus 8-án, életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője - tudatta a gyászoló család csütörtökön az MTI-vel.

2024. Augusztus 09. 07:39, péntek | Bulvár

Nehezen viselte a koccanást, rugdosta a másik autót, szidta a sofőrt és felé is köpött

A vétlen autó utasa agresszíven kezelte le a közlekedési szituációt.

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.