Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Március 19. 13:12, kedd | Belföld

Emberrablás Pécsen

Emberrablás Pécsen

Három férfi elrabolt egy nőt és annak gyerekét Pécsen, a nő párját pedig megverték. A nőt a korábbi párja és annak két rokona rabolta el. A férfi így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá.

Egy pécsi férfi hívta fel a rendőrséget hétfő délelőtt, mert három férfi elvette a telefonját, megverték, és elrabolták az élettársát és annak gyerekét. A rendőrök még a helyszínen elfogtak egy 22 éves lenti férfit, majd a 6-os főúton Szigetvár közelében egy 26 éves lenti és egy 27 éves pákai férfit.

A nyomozás során kiderült, hogy a pákai férfi és két rokona elmentek a korábbi élettársához Pécsre, ahol a nőt és a gyerekét betuszkolták egy autóba és nem engedték őket kiszállni. Ezt a nő jelenlegi élettársa megpróbálta megakadályozni, de a pákai férfi megütötte, amitől eltört az orra, majd elvette a telefonját is. Ezután az emberrablók elindultak Pákára.

Miután elfogták őket, a 27 éves férfi elmondta, hogy így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá, a rokonai pedig segítettek neki.

A három férfi ellen többrendbeli személyi szabadság megsértése miatt, a 27 éves férfi ellen pedig kifosztás és súlyos testi sértés miatt is nyomoz a rendőrség.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.