Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2021. Augusztus 27. 12:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Emlékművet rongált a fiatal férfi

Emlékművet rongált a fiatal férfi

A járőrök a közterület-felügyelőkkel közösen elfogták a 22 éves budapesti fiatalt.

A Közterület-felügyelet munkatársai tettek bejelentést a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába pénteken 0 óra 40 perckor, hogy a Városház téren található Országalma emlékmű tetejére egy fiatal férfi felmászott, majd lefele jövet annak tetején levő keresztet letörte – közölte a rendőrség.

A közterület-felügyelők közreműködésével, a kiérkező járőrök a 22 éves budapesti fiatal férfit elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol védett kulturális javak körébe tartozó tárgy, régészeti lelőhely, műemlék vagy régészeti lelet megrongálása miatt büntetőeljárást indítottak ellene és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak