Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Október 19. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Győrben több helyen tudunk olasz ételeket enni, igazi pizzát vagy tésztát, viszont a Palla Doro olasz étterembe, novemberben egy olasz szakács érkezik, elhozva ezzel a Széchenyi térre Itália jellegzetes ízeit.

Bella Fabio egy hónapon keresztül mutatja meg az étterem vendégei és az olasz ételek szerelmesei számára, miért is világhírű Olaszország gasztronómiája, és mi is az az igazi mediterrán virtus.

A szakács, Olaszország igazi mediterrán, napsütötte részéről, az Adriai-tenger partjáról, Velencéből érkezik, mely a legkiválóbb olasz ételek paradicsomaként számon tartott vidéke az országnak.
A szakács nem ismeretlen a Palla D'oro tulajdonosai számára, hisz egy családi gasztronómia túra során, Velencében már személyesen volt alkalmuk megtapasztalni az olasz szakács tehetségét és mesteri érzékét, hogy az olasz virtus, a mediterrán életfilozófiát átadja az általa elkészített ételekkel.

Az étterem chef-je Nagy Máté István és csapatának ötleteivel és kreativitásával ötvözve Fabio tudását és tapasztalatát, bizton állíthatjuk, finomabbnál finomabb fogások varázsolják - még ha csak képzeletben is - mediterrán "vidékre" és hangulatba az étterem vendégeit.
Fabio, igazi kihívásként éli meg majd Magyarországi tartózkodását. Örömmel készíti el hazájának legfinomabb ételeit a Palla D'oro étterem vendégei számára.

Az étterem a borúsabb, hidegebb napokra a Adriai-tengerre jellemző, pörgős hangulatot kíván teremteni, a hely szellemisége, az olasz szakács, Fabio és Nagy Máté István chef és stábja egyvelegével. Mondhatjuk ,egy cseppnyi Olaszország költözik a Széchenyi térre, a Palla D'oro olasz étterem által.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.