Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 29. 07:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ennyi tetoválást még nem láttál egy nőn!

Ennyi tetoválást még nem láttál egy nőn!

Julia Gnuse szépségről alkotott fogalma alaposan eltér a többi emberétől, mivel ő csak most érzi gyönyörűnek magát, miután az egész testét teletetoválták.

Érdekes módszerrel küzd súlyos betegsége ellen az amerikai Julia Gnuse. A nő napérzékenységben szenved, így a bőre azonnal felhólyagosodik, amint nappal az utcára lép. A csúnya sebhelyei eltüntetésére pedig a tetoválást találta a legmegfelelőbbnek Julia. De nemcsak ott varratta ki magát, ahol már heges volt, hanem mindenütt, ahol csak bőr van rajta. Illetve egész pontosan a teste öt, azaz öt százaléka festékmentes. Mivel a szeme körül, a fülén, valamint a tenyerén nincsenek rajzok, így el lehet képzelni, hogy mi mindene van kipingálva.

Persze kezdetben nem akart ő egy két lábon járó képregény lenni, de semmilyen természetes színnel nem tudták volna lefedni a testét, csak színes ábrákkal. Valamint máshogy aligha lehetett volna belőle Guinness-rekorder.

Julia ugyan a világ jelentős része szerint nem igazán egy szépségideál, de ez őt egy cseppet sem zavarja. Neki tetszik, amit lát a tükörben, és még fontosabb, hogy nem a sebhelyeit kell bámulnia. Ha pedig nehezen találna rá a szerelem, akkor keresse fel Sandra Bullock lassan ex-férjét, mert ő pont az ilyen lányokat szereti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.