Városlista
2021. augusztus 6, péntek - Berta

Hírek

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

1. Szakmai tapasztalat
Mi az ELÁGAZÁS KFT. 30 éve Győr és környékének egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője vagyunk, hidat képezve gyártók és építkezők között.
Amellett hogy a klasszikus építőanyagokat értékesítjük, folyamatosan keressük az innovációkat és a fejlődés lehetőségét.
Cégünk sikerét jól tükrözi a 30 év alatt szerzett rengeteg visszatérő vásárló és közreműködésünkkel megépült, megszépült több ezer otthon.

2. Széles termék kínálat
Látogasson el hozzánk és segítségünkkel megvalósíthatja álmai OTTHONÁT, az alaptól a tetőig, a belső tereket a kertet és akár a kerítést is!
Kínálatunkban az alap építőanyagokon túl megtalálhatók Nálunk csempék, laminált- és vinyl padlók. Tapétáink közül mindeki megtalálhatja a számára legszebbet a moderntól a régi klasszikusig. Továbbá fürdőszobaszalonukban a fürdőszobabútorokon és fürdőszoba-kiegészítőkön túl beltéri ajtók közül is kiválaszthatja az Ön és Otthona stílusához legjobban illőt!
3. Szaktanácsadás, árkalkuláció készítés
Kellemes környezetben, személyre szabott kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. Győrben és szomszédos településeken komplett szállítmány esetén lehetőség van az építőanyagok kedvezményes kiszállítására.
Legyen szó felújításról, építkezésről vagy az éppen elérhető állami támogatásokról készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy mindig felkészülten álljanak a kedves érdeklődők rendelkezésére.
A felmerülő problémákat megoldandó feladatnak tekintjük és ennek megfelelően igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást, illetve tanáccsal ellátni Önt hogy minden esetben a megfelelő építőanyagok kerüljenek beépítésére.

Vállalkozásunk legfőbb küldetése, hogy kiváló minőségű, megbízható, elismert márkájú, elsősorban Magyarországon gyártott építőanyagokkal álljunk vevőink, partnereink szolgálatára, gyorsan alkalmazkodva a váltózó piaci igényekhez és az átalakuló gazdasági helyzethez.
Az Elágazás Kft. küldetése, tapasztalata, termék választéka, méltán teszi a felújítók és építkezők szakértői segítségévé.

(x)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat