Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Február 09. 07:16, kedd | Sport
Forrás: profiboksz.hu

Erdei Zsolt sztárral bokszol az Egyesült Államokban?

Erdei Zsolt sztárral bokszol az Egyesült Államokban?

Németországból származó, hivatalos források által eddig meg nem erősített információk szerint esély van arra, hogy májusban az Egyesült Államokban összecsapjon egymással Erdei Zsolt és Antonio Tarver. A mérkőzésre, amelyet a hírek sz

Ahogy ismert, a korábbi WBO félnehézsúlyú, majd WBC cirkálósúlyú világbajnok Erdei nemrég mondott le utóbbi címéről, míg a 41 éves fordított alapállású szintén ex-félnehézsúlyú bajnok Tarver két egymást követő, Chad Dawsontól elszenvedett veresége után szeretne újra visszakapaszkodni a szűk elitbe. A találkozó létrejöttét egyelőre egyik érintett fél, illetve menedzsment sem erősítette meg, így fontos hangsúlyozni, hogy annak ellenére, hogy a felek állítólag már minden lényeges részletben megegyeztek, pillanatnyilag még bizonytalan az összecsapás létrejötte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.