Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 24. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Erős Kormányablakok: pályázat a fiatal magyar művészek bemutatkozására

Erős Kormányablakok: pályázat a fiatal magyar művészek bemutatkozására

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Hungarofest Nonprofit Kft. a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal közösen művészeti pályázatot hirdet.

A pályázat célja a Kormányablakok népszerűsítése mellett a tehetséges magyar ifjúság támogatása és bemutatkozása a közvélemény előtt egy, az ország összes megyéjét összefogó kezdeményezésen keresztül. Minden olyan kulturális, művészeti alkotással lehet pályázni, amely egy művészeti ágat képvisel, vagy akár a művészeti ágak közötti határvonalak elmosódását szemlélteti. Olyan műalkotásokkal lehet pályázni, amely üzenetében, tartalmában és megjelenésében a Kormányablakokhoz köthető, amely díjazás esetén a Kormányablakokban vagy a Kormányhivatalban állandó elhelyezést nyerhet. Az I. díjazott bruttó 750. 000 Ft, a II. díjazott bruttó 500. 000 Ft, a III. díjazott bruttó 250. 000 Ft jutalomban részesül. A pályázatokat személyesen lehet leadni 2011. szeptember 1-ig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal épületében (9021 Győr, Árpád u. 32.) a 606. irodában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.