Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 13. 07:44, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Aki azt hitte, hogy a tavaly Eva Mendesszel készített Calvin Klein hirdetések szexisek voltak, az valószínűleg szívrohamot fog kapni a mostaniaktól, mert elég merészek.

Nagy üzletet csinált a Calvin Klein, amikor hosszútávra szerződtették Eva Mendest, hiszen tőle jobb modellt nem találtak volna a farmerjaik reklámozására - mivel a kubai felmenőkkel rendelkező színésznő nemcsak nagyon jól néz ki, de hajlandó akár fedetlen mellekkel is eladni a ruhadarabot. Sőt, nemcsak, hogy vetkőzik, de enyhén pornográf képekbe is belement társával, Jamie Dornan modellel. A brit szépfiúval már a tavalyi kampánykor is nagyon egymásra találtak, de azok a fotók csak előjátéknak számítanak az idei pózoláshoz. Persze az kérdéses, hogy az emberek miként fognak a nadrágokra koncentrálni Eva ás Jamie mutatványában.

Az előző reklámhadjárat nagy sikert aratott, bár több részét be kellett tiltani. Egyes városok kérték, hogy távolítsák el plakátokat, mert túlságosan erotikusak a köztereikre. Eva szóló projektjét, a cég parfümjeit promótáló kisfilmet száműzték a tévésugárzásból. Pedig a harmincöt éves szépség, csak meztelenül simogatta magát az ágyban.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.