Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 13. 07:44, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Aki azt hitte, hogy a tavaly Eva Mendesszel készített Calvin Klein hirdetések szexisek voltak, az valószínűleg szívrohamot fog kapni a mostaniaktól, mert elég merészek.

Nagy üzletet csinált a Calvin Klein, amikor hosszútávra szerződtették Eva Mendest, hiszen tőle jobb modellt nem találtak volna a farmerjaik reklámozására - mivel a kubai felmenőkkel rendelkező színésznő nemcsak nagyon jól néz ki, de hajlandó akár fedetlen mellekkel is eladni a ruhadarabot. Sőt, nemcsak, hogy vetkőzik, de enyhén pornográf képekbe is belement társával, Jamie Dornan modellel. A brit szépfiúval már a tavalyi kampánykor is nagyon egymásra találtak, de azok a fotók csak előjátéknak számítanak az idei pózoláshoz. Persze az kérdéses, hogy az emberek miként fognak a nadrágokra koncentrálni Eva ás Jamie mutatványában.

Az előző reklámhadjárat nagy sikert aratott, bár több részét be kellett tiltani. Egyes városok kérték, hogy távolítsák el plakátokat, mert túlságosan erotikusak a köztereikre. Eva szóló projektjét, a cég parfümjeit promótáló kisfilmet száműzték a tévésugárzásból. Pedig a harmincöt éves szépség, csak meztelenül simogatta magát az ágyban.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz