Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Február 28. 08:18, csütörtök | Sport

Érthetetlen okból eltűnt a volt válogatott magyar focista

Érthetetlen okból eltűnt a volt válogatott magyar focista

Egészségügyi problémák miatt menesztette az edzőként dolgozó Buzsáky Ákost csapata, a III. kerület, október óta pedig a képernyőn sem látni, pedig korábban rendszeresen szakértett a Bajnokok Ligája és a magyar válogatott meccsein - em

A korábbi 20-szoros válogatott focistát, aki tavaly július óta a harmadosztályban szereplő III. Kerület vezetőedzőjeként dolgozott, a vezetőség teljesen váratlanul, egészségügyi problémákra hivatkozva menesztette. Hogy a szakembernek pontosan milyen gondja van, amit kirúgással próbálnak orvosolni, egyelőre senki sem akarja elárulni. A Bors úgy értesült, hogy a problémák már hosszabb ideje fennállnak Buzsákynál.

Tény, hogy a portugál Portóban és az angol QPR-ban is megfordult egykori kiváló focista tavaly október végén úgy döntött, hogy lemondja a tévés szerepléseit, holott addig hónapokig párhuzamosan el tudta látni azt az edzősködés mellett is.

„Buzsáky Ákos családi okokra hivatkozva jelezte, hogy egy ideig ne hívjuk műsorainkba szakérteni" – tájékoztatta a Borsot az MTVA sajtóirodája. Az M4 Sport pedig tiszteletben tartotta a kérését. „Ákos úgy vélte, hogy nem tudna olyan szinten felkészülni, ahogyan szeretne, és nem tudnánk rá úgy számítani, ahogyan azt a műsoraink megkívánják. Az M4 Sport elégedett volt a munkájával, amit ezúton is köszönünk neki" – tették hozzá.

A történethez tartozik, hogy múlt héten megszületett a második gyermeke Buzsákynak, akinek most rengeteg ideje felszabadult, így a családja mellett lehet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.