Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Július 23. 07:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Erwin Koemannal szerződést bontott az MLSZ

Erwin Koemannal szerződést bontott az MLSZ

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, a távozó holland szakember munkáját Egervári Sándor veszi

Információink szerint az MLSZ és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerződést bontott egymással, így a holland edző nem tölti ki 2012-ig szóló szerződését a magyar válogatott élén. Úgy tudjuk, hogy a szerződésbontás után mindkét fél elégedetten vált el egymástól.

A távozó Koeman munkáját Egervári Sándor veszi át. A hivatalos bejelentésre azonban még holnapig várni kell.

Az MLSZ péntek reggelre hívott össze rendkívüli sajtótájékoztatót, ekkor jelentik majd be a régi kapitány távozását, illetve az új érkezését.

A Nemzeti Sport információja szerint Egervári Sándor eddigi munkáját Róth Antal veszi át, ő lesz az olimpiai válogatott szövetségi edzője. A válogatott technikai igazgatója Both József lesz.

A kapitánykérdés már Csányi Sándor megválasztásakor szóba került. Korábban megírtuk, hogy az MLSZ elnöke szerdán tájékoztatta az elnökséget az Erwin Koemannal folyó tárgyalásairól. A szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint „a testület tagjai további kérdéseket fogalmaztak meg, és a válaszok ismeretében határoznak majd a szakember jövőjéről."

Most úgy tűnik, döntöttek...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.