Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Január 15. 07:45, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Esélytelenek voltunk

Esélytelenek voltunk

Kevés esélye volt a magyar válogatottnak a svédországi kézivébé nyitómeccsén, Izland ellen. A végig keményen játszó olimpiai ezüst- és Eb-bronzérmes északiak végül is a papírformát érvényesítették Mocsai Lajos tanítványaival sz

Megkezdte szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a Svédországban zajló, 24 csapatos világbajnokságon. Minthogy a korábbi négy világverseny nyitómeccsén nem kaptunk ki (Dánia, Spanyolország, Ausztrália, Franciaország ellen), jó hangulatban léphettek parkettre Mocsai Lajos legényei az Eb-3., olimpiai ezüstérmes Izland ellen, Norrköppingben. (Mint a vb-t beharangozó írásunkban jeleztük: a B csoport további versenyzői közül Ausztria Brazília legyőzésére, Norvégia pedig Japán leiskolázására készült péntek este, s a körmérkőzéses rendszerben majd három alakulat jut tovább a középdöntőbe.)

A csoport papíron legerősebb együttese ellen most is hasonlóra vágytunk, igaz, az 1970-es tornát nyitó 19-9-es magyar siker az elérhetetlen álom kategóriát jelentette. Adott esetben még egy vereség is beleférhetett, ha utána Norvégiát és Ausztriát sikerül felülmérni a kötelező sikereken túlmenően… (pr)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.