Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. Június 22. 10:17, péntek | Helyi
Forrás: www.infogyor.hu

Esküvő és Nyár

Esküvő és Nyár

Tudjuk, hogy a kánikulában inkább vetkőzne, de ha az ünnepi alkalom megköveteli és mégis muszáj öltözködni, tegye azt nálunk!

Ha nyár, akkor esküvők. Ha esküvők, akkor menyasszonyi ruhák, menyecske ruhák, koszorúslány ruhák. Ha menyasszonyi ruhák, menyecske ruhák, koszorúslány ruhák, akkor Treff ruhaszalon.


A megoldást mi kínáljuk Önöknek! A győri Treff Jelmez Kft. új ruhaszalonjában az esküvők mellett minden neves alkalomra talál megfelelő öltözéket. A ruhaszalonban a hagyományos mellett magyaros esküvői és menyecske ruhák, keringő és egyéb táncruhák, koszorúslány és elsőáldozó ruhák bérelhetők. Az üzletben egy modern varroda is működik, ahol a Kft. ruhatárának bővítése és karbantartása mellett értékesítési célra is készülnek ruhák, illetve ami lehetőséget teremt arra, hogy amennyiben a szalon készletében az ügyfél nem talál számára megfelelő darabot, akkor az igényeinek és testalkatának megfelelő öltözék készüljön bérbeadásra. Mindemellett a varroda vállalja hétköznapi ruhák kisebb átalakítását, felhajtását, cipzár cseréjét is.
Fontos tudnivaló, hogy a ruhaszalon egész évben (hétfőtől péntekig 9 órától 17 óráig) nyitva tart. Várjuk leendő üzletfeleinket Győrben a Szabadi utca 13/F szám alatt, a TV torony lábánál. (www.treffjelmez.hu, tel: 96/448-139, 20/585-8193, 20/330-5804)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.

2024. Augusztus 11. 08:13, vasárnap | Helyi

Az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában köszöntötték a Párizsból hazatérő tornászokat

Augusztus 6-án kedden a repülőtérről egyenesen a győri Olimpiai Sportpark tornacsarnokába utaztak a Győri Atlétikai Club tornászai Bácskay Csenge és Mészáros Krisztofer.

2024. Augusztus 11. 07:13, vasárnap | Helyi

Ismét korlátlanul használható a medvei híd

A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az Útinform.

2024. Augusztus 10. 09:10, szombat | Helyi

Tandem-Szem: Ikrény – Párizs kerékpárral

Tandembiciklivel indulnak neki a Tandem-Szem Egyesület tagjai a nagyjából 1700 kilométeres Ikrény-Párizs túrának, hogy a paralimpia megnyitóján részt vehessenek.