Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. December 12. 05:50, csütörtök | Belföld

Esőre, havazásra, hétvégén +10 fokra is számíthatunk

Esőre, havazásra, hétvégén +10 fokra is számíthatunk

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: nagyrészt gyenge eső lesz, de a Dunántúlon és a hegységekben havas eső, hó is lehet - írta a koponyeg.hu

A Tiszántúlon eleinte kevés napsütés is lehet, ott csak estétől eredhet el az eső. A keleti, majd a déli szél néha megélénkül. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

A következő napokban:

Pénteken is marad a borongós idő. Főleg hajnalban és reggel, valamint estétől lehet eső, a hegyekben havas eső. Napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. A déli szél élénk lesz, +2 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Szombaton napközben fokozatosan csökken a felhőzet, nyugat felől egyre több helyen süt ki a nap. Eső a nap első felében még előfordul. +7, +8 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap változóan felhős, nagyrészt napos időre van kilátás, eső nem lesz. A délies szél élénk marad. +5, +10 fok valószínű délután, a reggel is fagymentes lesz általában.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Címkék: eső, havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.