Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 05. 07:30, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ész kontra ösztön! Egymásnak feszültek a Hal a tortán szereplői

Ész kontra ösztön! Egymásnak feszültek a Hal a tortán szereplői

Válogatott társaságot ültetett a TV2 a Hal a tortán e heti vacsoraasztalához. Liptai Claudia, Vágó István, Kovács Áron, Tilla és Mester Tamás mindannyian a csatorna vezető vagy egy-egy szuperprodukciójának arcai. Mindemellett erős egyéni

A híresen szkeptikus Vágó István és az emocionális zenész, Mester Tamás egymásnak feszült a Hal a tortán forgatásán. Mester egy nem éppen tudományos tapasztalatát osztotta meg a kvízprofesszorral, aki aztán arra kérte a zenészt, mesélje el történetét a többieknek is. A Megasztár 4 egykori zsűritagja megpróbálta megosztani transzcendensnek tűnő élményét, ám Vágónak az arcára volt írva, hogy nem ad hitelt Tamás szavainak.

"Elmeséltem egy történetet a buszban, amit azzal kezdtem, hogy ez maradjon nyolc szem között, de István azonnal előjött vele. Valószínű azért, mert úgy érezte, hogy én egy jó támadási felület vagyok az ő szkepticizmusának" - sérelmezte kamerák előtt Mester, aki úgy érezte, hogy István hülyét csinál belőle. Később hozzátette, hogy bár Vágó jó érvelő, most azért ő egy kicsit "kibukott" tőle.
"István játékosan vitatkozik, de úgy vettem észre az öt nap alatt, hogy talán kicsit fontosabb neki a vita mint a játék" - vélekedett.

A történtekhez a többieknek is volt néhány szava. Claudia például viccesen fogta fel a szópárbajt: "István jön ezzel a szkeptikusok társaságával, öregek tanácsával" - nevetett, bár azt ő is megjegyezte, olyan sosem fordult elő, hogy Vágó bárkinek is maradéktalanul igazat adott volna.

Kovács Áron azt tette hozzá, hogy az ember egyszerre spirituális és racionális lény - és ez így van jól, mindkettőre szükség van. A StoryOnline arról kérdezte az Áll az alku műsorvezetőjét, hogy mennyire rontotta el a vacsorák hangulatát az "értelem és érzelem" folyamatos egymásnak feszülése.

"Semmi gond nem volt a hangulattal, csupán arról van szó, hogy amíg István az észt, Tamás az ösztönt képviselte - mondta Áron, aki úgy véli, Vágónak nem állt szándékában kiborítani vagy leiskolázni Mestert. - Két szélsőséges ember beszélgetett, aminek ez lett a végeredménye. Én azért azt gyanítom, ez az imidzsük része is, és otthon, a kanapéjukon nem pontosan ilyen megrögzöttek."
Áron, saját bevallása szerint nagyon sok érdekességet, újdonságot hallott a Hal a tortán forgatási hete alatt.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.