Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2017. Február 06. 10:07, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Eszméletlenül húzták ki a roncs alól Britney Spears unokahúgát - mentőhelikopter vitte kórházba

Eszméletlenül húzták ki a roncs alól Britney Spears unokahúgát - mentőhelikopter vitte kórházba

A szerencsétlenség körülményei egyelőre tisztázatlanok, bár a közeli ismerősök szerint nagy a baj.

A nyolcéves Maddie Aldridge-ért Jamie Lynn Spears Louisiana-beli otthonához érkezett ki hétvégén a mentőhelikopter, miután a gyerek felborult egy vadásztúrán egy Polaris quaddal.

Azt egyelőre nem tudni, ki vezette a járművet, mindenesetre egy vizes szakaszon a sofőr elvesztette felette az uralmat, felborult, a quad pedig maga alá szorította utasait. Britney Spears húgának kislányát a víz alól húzták ki eszméletlen állapotban, így aztán mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A sztárcsemete sérüléseiről eddig nem nyilatkozott egyik Spears lány sem, de ismerősök közösségi oldalaikon arra kérik a rajongókat, imádkozzanak Maddie életéért. A család sajtósa is csak annyit adott ki nyilatkozatában a körülményekről, hogy “a médiában keringő információk hibásak”.

A kislány édesanyja, Jamie Lynn egyébként nem volt ott a balesetnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.