Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. November 29. 08:15, kedd | Helyi

Ételt minél több asztalra karácsonykor

Ételt minél több asztalra karácsonykor

2022. adventjének első vasárnapján indított közös adománygyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az ETO PARK Szolgáltató és Élményközpont.

Az akció célja, hogy minél több hátrányos helyzetű győri és Győr környéki családot támogassanak élelmiszer adományokkal a karácsony előtti napokban. A gyűjtésnek az újranyíló bevásárlóközpont ad otthont, a földszinti üzlethelységében. A Szeretetszolgálat és az ETO PARK önkéntesei december 11-ig várják a tartós élelmiszer és pénzadományok felajánlóit. Ezt követően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Munkatársai csomagokat készítenek a befolyt összegből vásárolt és a személyesen behozott élelmiszer adományokból, majd még karácsony előtt kiszállítják azokat a rászorulóknak.

Az önkéntesek készpénzes és bankkártyás támogatást, illetve könnyen szállítható, különösebb tárolási igénnyel nem rendelkező ételeket (például tésztát, rizst, olajat, cukrot, lisztet és húsos konzerveket, de akár az ünnepekre való tekintettel szaloncukrot is) egyaránt át tudnak venni. Az adományokat hétköznaponként 16-19 óráig, hétvégén pedig 8-10 óráig tudják fogadni.

(Fotó: O. Jakócs Péter)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.