Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Május 30. 11:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: ETO hivatalos honlapja, eto.hu Baracskai Ádám

ETO GYŐZELEM ANDRÁSHIDÁN!

ETO GYŐZELEM ANDRÁSHIDÁN!

Az ETO újabb győzelmet aratott a Bekő érában, bár most nem ő irányította a csapatot. De a kispad jó döntést hozott, a csereként beálló Mayer a hajrában megszerezte a győzelmet jelentő találatot.

Kezdetben nem tudott egyik csapat sem mezőnyfelőnyt kialakítani. De az első komoly győri helyzetből gól is született. A 14. percben Weitner tökéletesen vette észre, hogy Illés kiugrásra kész. Weitner középről a 16-oson belülre emelt, majd a labdára lecsapó Illés elgurította a kapus mellett. (0-1) Az első félidőben több ETO helyzet is kialakult, azonban ezek kihasználatlanul maradtak.

A második félidőt az Andráshida kezdte támadóbb szellemben, ennek meg is lett az eredménye kiegyenlítettek a 65. percben. Hazai szöglet után keveredés volt a győri kapu előterébe. A játékszer az eddig is veszélyesen játszó Szegleti elé pattant, aki kíméletlenül 5 méterről kipókhálózta a bal felsőt. (1-1) Az ETO-nak sikerült fokozatot kapcsolnia, a csereként beálló Mayer a hajrában megszerezte a vezető találatot. Egy szögletet követően Mayer 5 méterről a kapusnak esélyt sem adva a hálóba vágta a labdát. Az utolsó fordulóban hazai pályán vasárnap a Dorog együttesét fogadjuk.

Andráshida SC - ETO FC Győr 1-2 (0-1)
Andráshida: Horváth M. - Török, Horváth T., Tóth L., Szegleti, Balla, Pajor, Bíró, Kovács (Baráth 68.), Kalamár (Tóth 72.), Pesti (Varga 82.)
Vezetőedző: Dobos Sándor

ETO: Horváth - Köles, Nagy, Csató, Németh, Pongrácz, Illés (Borkai 74.), Vankó, Németh, Weitner (Lénárt 85.), Vörösbaranyi (Mayer 61.)
Edző: Jäkl Antal

Gólszerzők: Szegleti (65.) ill. Illés (14.), Mayer (81.)

Online szöveges tudósítás:

http://www.eto.hu/online-kozvetites/19/andrashida-eto-fc-gyor/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.