Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 30. 14:39, szerda | Sport
Forrás: mti

EURO 2012 - Lampard nem lesz ott az EB-n?!

EURO 2012 - Lampard nem lesz ott az EB-n?!

Combsérülést szenvedett a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott szerdai edzésén Frank Lampard, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea középpályása.

A 31 éves futballistát csütörtökön vizsgálják ki, ekkor derül ki, hogy mennyire komoly a sérülés, mindenesetre az angol szövetség már jelezte: amennyiben Lampard nem játszhat a kontinensviadalon, akkor Jordan Henderson, a Liverpool futballistája kerül a keretbe. Az angolok kedden Gareth Barryt, a bajnok Manchester City középpályását vesztették el, az ő helyére Phil Jagielka, az Everton játékosa került. Az angolok szombaton a belgák ellen játsszák utolsó felkészülési mérkőzésüket, az ukrán-lengyel közös rendezésű viadalon a franciákkal, a svédekkel és a társházigazda ukránokkal szerepelnek azonos csoportban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g