Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Május 30. 14:39, szerda | Sport
Forrás: mti

EURO 2012 - Lampard nem lesz ott az EB-n?!

EURO 2012 - Lampard nem lesz ott az EB-n?!

Combsérülést szenvedett a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott szerdai edzésén Frank Lampard, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea középpályása.

A 31 éves futballistát csütörtökön vizsgálják ki, ekkor derül ki, hogy mennyire komoly a sérülés, mindenesetre az angol szövetség már jelezte: amennyiben Lampard nem játszhat a kontinensviadalon, akkor Jordan Henderson, a Liverpool futballistája kerül a keretbe. Az angolok kedden Gareth Barryt, a bajnok Manchester City középpályását vesztették el, az ő helyére Phil Jagielka, az Everton játékosa került. Az angolok szombaton a belgák ellen játsszák utolsó felkészülési mérkőzésüket, az ukrán-lengyel közös rendezésű viadalon a franciákkal, a svédekkel és a társházigazda ukránokkal szerepelnek azonos csoportban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen