Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Január 20. 14:45, szerda | Helyi
Forrás: Győri Fidelitas

vértékelés és csatlakozás a sportszerű kampányhoz

vértékelés és csatlakozás a sportszerű kampányhoz

vnyitó sajtótájékoztatót tartott a Győri Fidelitas Radnóti kos elnök és Fekete Dávid ügyvezető alelnök részvételével. A sajtótájékoztató első fel

A 2009-es évben is sikerrel zajlott az Egyenes beszéd programsorozat, melynek keretében olyan neves személyiségeket láttunk vendégül, mint Navracsics Tibor, Rogán Antal, Buzánszky Jenő, Török Gábor.

Emellett a Győri Fidelitas számtalan pozitív kezdeményezéssel élt, melyek nagy részét siker koronázta:
- a játszótereken való dohányzás tilalma,
- kamionok előzésének tilalma az autópályán,
- mozgássérültek parkolásának segítése interaktív kampánnyal
- ill. a Győr-Budapest buszjáratok megszüntetése elleni tiltakozás.

Továbbá a Bajnai-csomag felállításával a győri fiatalok nevében tiltakoztunk az értelmetlen megszorítások ellen.

Radnóti kos elmondta, hogy a csoport eredményes munkája elismeréseként a Fidesz elnökével, Orbán Viktorral is találkozott, illetve a megígért meglepetés-program keretében Fábry Sándorral.

Fekete Dávid alelnök beszámolt arról, hogy a Fidelitas országos rendezvényein is szép számban részt vettek tagjaik, így a miskolci tisztújító kongresszuson ill. az esztergomi sporthétvégén is. Az országos tagság is elismerte a Győri Fidelitas munkáját, hiszen Radnóti kos győri alelnököt az Országos Választmány alelnökévé választották.

Ezt követően a csoport jövőbeli terveit vázolta fel. Eszerint folytatódni fog az Egyenes beszéd" rendezvénysorozat neves vendégek részvételével, és a továbbiakban is a fiatalok érdekeit szem előtt tartó civil kezdeményezésekkel fog előállni a jobboldali fiatalokat tömörítő szervezet.

A Győri Fidelitas aktívan részt kíván venni az országgyűlési választási kampányban, hiszen a fiatalok már számtalanszor bizonyították, hogy eredményesen tudják elvégezni a kampány során rájuk bízott feladatokat, pl. ajánlószelvény-gyűjtést, plakátolást és a választópolgárokkal való kapcsolattartást. Az elmúlt időszak aktivitásának köszönhetően a Győri Fidelitas sok aktív taggal bővült, akik a fidelitasos kampánycsapatot fogják alkotni. Emellett a győri csoport csatlakozik a Fidesz önkéntes-toborzó felhívásához: várnak minden tenni vágyó fiatalt, aki tevőlegesen is hozzá szeretne járulni a kormányváltáshoz. Jelentkezni a Győri Fidelitas honlapján közvetlenül ill. a Fidesz győri irodájában lehet.

Szó volt arról is, hogy a Fidelitas "j nemzedéki program" ifjúságpolitikai stratégia készülőben van, melyet nemsokára be fognak mutatni.

Radnóti kos végül elmondta, a tegnap napon csatlakozott a Fidelitas Borkai Zsolt polgármester Sportszerű kampány" felhívásához, az etikai kódex és a Győr címeres mez aláírásával.

Radnóti kos
Fidelitas győri elnöke


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.