Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 20. 07:14, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ez történt Benkő feleségjelöltjeivel!

Ez történt Benkő feleségjelöltjeivel!

Úgy tűnik nem maga a főszereplő járt a legjobban az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorából, hanem az epizódszereplők, vagyis a feleségjelöltek. Néhányukra felfigyelt a média, mások pedig azóta már párra is találtak.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Benkő Dánielnek a siker ellenére egyelőre nem lesz új műsora az RTL Klubon. Ezt azonban ő nem kudarcként éli meg - mondta a StoryOnline-nak. Ugyanakkor Edit valószínűleg önálló produkciót kap a csatornán, amelyben férjet kereshet magának. Egyelőre úgy tűnik, neki sikerült és bár Benkőné nem lett, de ismertségre szert tett. A héten ráadásul a Csak csajokban vezet műsort. Kérdés persze, hogy Edit a siker érdekében mit hajlandó majd bevállalni saját műsorában a kamerák előtt? Nos, előbb-utóbb ez is kiderül.

Tünde szintén jól járt. Úgy tűnik, még a nyuszis magazin is felfigyelt rá, nem kizárt, hogy egyszer a címlapon láthatjuk viszont a fiatal lányt. Tünde a show óta szakított barátjával és megnagyobbítatta a melleit.

A legmegosztóbb személyiség talán Yvette volt, de úgy tűnik, mostanra ő is révbe ért. A StoryOnline-nak elmondta, miután véget ért számára a műsor, mégis rájött, hogy kislánya édesapja számára az igazi. Éppen ezért úgy döntöttek, még az idén összeházasodnak. Yvette egyébként úgy tervezi, hogy Dánielt is meghívja majd az esküvőre.
Kata, a fiatal duci lány szintén párra talált a műsor befejezése után. Ráadásul a Csillag születik nyerteséhez, Tabáni Istvánhoz verseket írt és úgy tervezi, a közeljövőben dokumentumfilmet forgat. Szóval úgy tűnik, Benkő egykori feleségjelöltjeinek bejött a műsor, az életük többnyire révbe ért.

Tünde, Yvette, Edit és Kata / Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.