Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 19. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ez vár Stohlra, ha lecsukják

Ez vár Stohlra, ha lecsukják

Zalatnay Cini börtönbüntetésével annak idején példát statuált a bíróság - mintha azt mondták volna, hogy íme, egy sztárt is le lehet csukni... Az énekesnő azt mondja, mögötte sem befolyásos, sem pénzes barátok nem álltak, hogy kihú

Sokan máris arról suttognak, Stohl András ismét megússza majd az ittas vezetést. Cini azt mondja, neki nincs joga pálcát törni a színész fölött, ugyanakkor úgy érzi, felelnie kell azért, amit tett. Az énekesnő nem mentegetni kívánja magát, és nem kibújni akar a felelősség alól, de úgy érzi, egy gazdasági bűncselekménybe belekeveredni azért egészen más, mint mások életével játszani.


Cini azt mondja, a börtönt túlélni nagyon nehéz, erre mindenkinek fel kell készülnie. Elárulta, őt a hite segítette át a nehéz időszakon. Ráadásul egy idő után beletörődött abba, hogy neki ez a karmája és úgy érezte, tanulnia kell abból, ami vele történik. Talán éppen Stohlnak is ez a feladata, bár az még közel sem biztos, hogy a színészt egyáltalán börtönbe csukják azért, amit tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.