Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Január 15. 11:14, szerda | Külföld

Ezek az európai kutyabarát szállodák

Ezek az európai kutyabarát szállodák

A taxi2airport.com az alapján állította össze a listáját, hány kutyabarát szálloda van az adott országban. Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát hotelek a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták.

A portál a booking.com adatai alapján mérte fel, melyik országban hány kutyabarát szálloda van. A lista élén 18 176 hotellel Olaszország áll, messze lehagyva a többieket. A második helyre Oroszország került (10 831 hotel), a harmadikra pedig Lengyelország (8 521).

Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát szállodák a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták. Ha ez a rangsorolás szempontja, akkor a listavezető Franciaország 217 értékeléssel, amit az Egyesült Királyság (166) és Olaszország (157) követ.

Mindkét lista végén Szerbia, Szlovákia és Románia kullog.

Magyarország azért nem szerepel a listán, mert csak az első húsz országon vették számba, és Magyarország a 21. lett volna. A kutyabarát szállodák száma 2 399, és közülük 17 kapott ötcsillagos minősítést – írja a portál blogjában.

Forrás: turizmus.com

Kép: hellovidek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -